Rolstoeldansen

Wekelijks worden er in het gebouw van De Aanloop lessen rolstoeldansen gegeven voor iedereen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Elke maandagavond van 19.00 uur tot 20.45 uur in het gebouw van De Aanloop aan de Kruisweg 622 in Hoofddorp. In juli en augustus zijn we gesloten.

De kosten zijn € 85,- per seizoen (indien er niet aan wedstrijden wordt meegedaan) of € 95,- (indien er wel aan wedstrijden wordt meegedaan) en daarvoor krijg je 30 lessen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de hoofdleider Ronald van Nus op emailadres rolstoeldansen@deaanloop.nl of met Maureen Dijkman op telefoonnummer 0252-751448.

Tijdens de collecte voor het Oranjefonds (in de week van 22 mei jl.) hebben onze collectanten het mooie bedrag van € 1084,91 bij elkaar gelopen voor het Oranjefonds. Hartelijk dank voor uw inzet. De helft van dit bedrag ontvangen wij als stichting waarmee wij net als het Oranjefonds sociale activiteiten voor onze dansers kunnen organiseren.

Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet. ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook

Inspiratie nodig?

NowThis Sports
This remarkable athlete just won an award for climbing a mountain in a wheelchair ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Walking Wheels, stichting rolstoeldansen
Bekijk op Facebook

Vandaag een demonstratie mogen geven op het podium en het terrein van SportFair Haarlemmermeer aan de Recreatieplas Toolenburg.

Belangstellende bedankt voor de aandacht. Dansers bedankt voor de hulp. ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook