Rolstoeldansen

Wekelijks worden er in het gebouw van De Aanloop lessen rolstoeldansen gegeven voor iedereen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Elke maandagavond van 19.00 uur tot 20.45 uur in het gebouw van De Aanloop aan de Kruisweg 622 in Hoofddorp. In juli en augustus zijn we gesloten.

De kosten zijn € 85,- per seizoen (indien er niet aan wedstrijden wordt meegedaan) of € 95,- (indien er wel aan wedstrijden wordt meegedaan) en daarvoor krijg je 30 lessen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de hoofdleider Ronald van Nus op emailadres rolstoeldansen@deaanloop.nl of met Maureen Dijkman op telefoonnummer 0252-751448.

4 dagen geleden

Walking Wheels, stichting rolstoeldansen

Kerst op muziek, dansen in kerstsferen, het komt allemaal samen bij de CCT, de Christmas Challenge Trophy in Oldenzaal. Organisatie en muziek in handen van Henk Peter Vos, en wat een feest kan hij er weer van maken!
Voor Walking Wheels ging van start de paren Nancy en Dexter D-klasse combi 2, Nancy en Astrid A-klasse duo 2 std, Linda en Joan A-klasse combi 1 std en latin, Marga en Wieger A-klasse duo 1 std en latin, Danny en Miranda hoofdklasse duo 2 std en latin en Danny en Astrid hoofdklasse combi 2 std.

Nancy en Dexter werden aan het einde van de dag als Nancy en Astrid als vierde van de zeven paren gekwalifiseerd. Nancy en Astrid werden ook als vierde gekwalifiseerd, nadat ze direct naar de finale waren doorgeplaatst. Na wat opstartproblemen bij Marga en Wieger werden de prestaties op de vloer goed beoordeeld: vierde in de latin (van de zes paren) en maar liefst brons in de standaard (ook van de zes paren). Joan en Linda toonde duidelijke vooruitgang in hun dansen, maar het andere paar was in de standaard en latin toch wat sterker. Zij namen twee keer de medaille voor de tweede plaats mee naar huis en daarnaast nog wat promotiepunten. Danny en Astrid lieten een paar achter zich. Na goed dansen lwerden zij vijfde van de zes paren. Danny en Miranda stonden in zowel de duo als de standaard met nog drie andere paren uit hun klasse op de vloer, in de latin aangevuld door paren uit de classe 1. Dit had zeker in de eerste ronde effect op hun dansen, omdat dan wat langzamere muziek wordt uitgezocht. Evengoed in beide competities keurig derde van de vier paren.

Gelukkig konden we zonder sneeuw weer huiswaarts! ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook