Rolstoeldansen

Wekelijks worden er in het gebouw van De Aanloop lessen rolstoeldansen gegeven voor iedereen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Elke maandagavond van 19.00 uur tot 20.45 uur in het gebouw van De Aanloop aan de Kruisweg 622 in Hoofddorp. In juli en augustus zijn we gesloten.

De kosten zijn € 85,- per seizoen (indien er niet aan wedstrijden wordt meegedaan) of € 95,- (indien er wel aan wedstrijden wordt meegedaan) en daarvoor krijg je 30 lessen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de hoofdleider Ronald van Nus op emailadres rolstoeldansen@deaanloop.nl of met Maureen Dijkman op telefoonnummer 0252-751448.

Vanaf morgen gaan er weer collectanten op pad. Ditmaal voor het Oranjefonds. 50% van het bedrag wat onze collectanten ophalen gaat naar onze stichting. De andere helft gaat naar het Oranjefonds.
Heeft u geen contant geld in huis? U kunt ook overmaken via de iDEAL-QR code.
... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook

Oproepje van Irma Reinstra:

Nog een verzoekje: zouden jullie dit bericht misschien op de facebook willen plaatsen? Ik ben nog opzoek naar een vrouwelijk 'model' die voor mij kleding wil passen.
---------------------

OPROEPJE!!

Voor de opleiding Fashion & Textile Technologies ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over kleding voor rolstoelgebruikers. Na veel theoretisch onderzoek over o.a. de pasvorm, materialen, fournituren en trends, ga ik binnenkort beginnen met het ontwerpen en maken van de kledingstukken. Hiervoor ben ik nog opzoek naar een model voor de maten en een uiteindelijk doorpas moment voor de pasvorm.
Ben of ken jij iemand die mij hiermee zou willen helpen?

Ik ben opzoek naar een vrouw die in het dagelijks leven gebruik maakt van een rolstoel. Een vrouw met redelijke mate van zelfstandigheid, wat zich uit in het gebruik van een zelfvoortbewogen rolstoel en het (deels) zelfstandig aan- en uitkleden.

Ben of ken je iemand die aan deze voorwaarden voldoet? Dan zou ik het erg leuk vinden wanneer je mij met mijn onderzoek wilt helpen.
Degene die mij hiermee wil helpen mag de op maat gemaakte kledingstukken houden.

Bedankt! ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

Walking Wheels, stichting rolstoeldansen

Afdansen op 28 april 2018 van Walking Wheels. Foto's van Elisjawâ ... ...Meer...Minder

Bekijk op Facebook