activiteiten voor mensen met een beperking

?

Het was nog even spannend of hij het wel kon vinden. Zelfs 2 vooruitgestuurde Pieten hadden geen idee waar de Sint was. Na veel liedjes zingen, bleek Sinterklaas met nog 2 Pieten op het terrein van de buren rond te zwerven. Uiteindelijk is het toch goed gekomen en had hij voor iedereen een mooi kadootje en een chocoladeletter mee.

Als verrassing had hij voor de winnaars van de spelencompetitie van vorig seizoen een mooie beker meegenomen. En de vrijwilligers Piet en Tineke Tates (allebei al 10 jaar vrijwilliger bij de Instuif) werden door Sinterklaas ook in het zonnetje gezet.

Als klap op de vuurpijl had hij voor de 50-jarige Aanloop fantastisch mooie nieuwe spelletjes meegebracht voor de zaterdagmiddag. Iedereen heeft weer genoten en ging met een grote lach weer naar huis of het zwembad.

We hopen dat Sinterklaas ook volgend jaar ons gebouw weer weet te vinden.