activiteiten voor mensen met een beperking

Op 8 juni heeft wethouder Mieke Booij de tentoonstelling geopend van kunstwerken van onze deelnemers. Op 11 mei is een workshop georganiseerd door Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852, waarbij de deelnemers konden fotograferen, schilderen of boetseren. Zoals het hoort bij kunstwerken is hier een expositie van gemaakt, welke dus op 8 juni officieel is geopend.

Van 15 tot 28 juni zal de expositie te zien zijn in het raadhuis van de gemeente Haarlemmermeer (openingstijden maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en dinsdag en donderdag van 9.00 tot 20.00 uur).

Ook RTV Noord Holland heeft aandacht besteed aan de opening https://www.nhnieuws.nl/nieuws/247364/een-echte-kunstexpositie-dankzij-stichting-bloemen-met-de-kleur-blauw-rood-en-blauw