Eetcafé

Onze koks bereiden samen met jou 1 keer per maand, met verse producten een drie gangen menu. (Waarna we het samen opeten.)

Voor wie:
Voor mensen die samen met de leiding mee kunnen/willen helpen met de voorbereiding van een 3 gangen menu. Wij denken aan groenten snijden, aardappels schillen, toetje maken, enzovoort.

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Maximaal aantal deelnemers 15

Waar: In gebouw de Aanloop Kruisweg 622 te Hoofddorp.

Wanneer: Iedere laatste woensdag van de maand van 17.30 t/m 20.30 uur.

De kosten: Voor deze activiteit vragen wij geen inschrijfgeld, wel vragen we een bedrag van € 7,50 per keer. Hiervoor krijgt men een 3 gangen menu, 2 drankjes en een kopje koffie of thee. Het is wel nodig om je vooraf op te geven, zodat rekening gehouden kan worden met de inkopen.

Je kunt je vooraf opgeven bij Martijn Plukkel door een mail te sturen naar
eetcafe@deaanloop.nl, ook voor meer informatie kun je hier terecht. De menukaart en verdere informatie volgen per post of via de mail.

  • Nieuwe dag Eetcafé

    Vanaf september 2019 zal het Eetcafé op een nieuwe dag plaatsvinden. Iedere laatste woensdag van de maand koken we met elkaar een driegangenmenu. Wil je ook deelnemen? Laat het ons weten!

    Lees verder →Datum geplaatst: vrijdag 6 september 2019

  • Menu November

    Het menu voor de maand november is: -carpaccio van biet of rookvlees -Rösti, boontjes (met spek), zweedse balletjes -dame blanche en omgekeerde dame blanche Woensdag 8 november gaan we dit samen bereiden en natuurlijk proeven. Er is nog plek voor Lees verder →

    Datum geplaatst: maandag 30 oktober 2017